Кристина Колева

  • Испански

Криси е една истинска вихрушка от жизнерадост, харизма и добро настроение! Винаги усмихната и лъчезарна, тя успява да накара всеки един неин курсист да се почувства наистина специален! Родом е от Плевен, академичния си път решава да затвърди във Велико Търново, а професионално се развива в уютното ни кътче в слънчева Варна.

Съвсем правилно ще предположите, че не ѝ е никак скучно! Вече над 10 години испанският език е неизменна част от нейното ежедневие и искрено признава, че е влюбена не само в него, но и в културата и темперамента, които го придружават. След като прекарва известен период от време в Мурсия, докосва се до живота, архитектурата и духа на този прекрасен град, тя споделя, че сякаш сърцето ѝ остава там.

Според Криси, ученето на испански не е лесна задача, но с желание и любов, резултатите са повече от видими. Интересите ѝ извън преподаването са разнородни – гимнастика, свирене на пиано, конна езда и много други, и това прави разговорите с нея винаги цветни и интригуващи! Гарантираме, че изучаването на испански с нея е също толкова приятно и увлекателно!