Ако има нещо, което сме разбрали от дългогодишната си практика като преподаватели, е, че няма по-добър начин за учене на език от това да го учиш с близки хора, но и няма по-добър начин да направиш група от хора приятели, от това да учат заедно в продължение на 3 месеца. Отличен тийм билдинг, но с най-полезните за Вас резултати.

Фирмените обучения на Хоум са разработени така, че екипът реално да се потопи в атмосферата и културата, която носи езикът, било то и на работното място.

Всяко фирмено обучение се подготвя специално, за да се насочи конкретно в полза на дейността, а не просто да се проведе един стандартен курс. След дори само един проведен курс нашите курсисти реално започват да ползват знанията, които са придобили на практика в работата и живота си.

Освен това, нашите курсове са едно истински чакано преживяване за всичките ни групи, тъй като действат истински ободряващо и зареждащо след работа. За разлика от стандартен курс, тук работим с игри, разговори, сценки и много весели и комични моменти, които отпускат винаги след тежък ден.

Можете да се свържете с нас и заедно ще договорим цени и условия, които напълно да ви удовлетворят, а резултатът ще бъде гарантиран.