Selected Image
19 ноември 2023 г.

HOME ПРАЗНУВА 8 ГОДИНИ В ПЛОВДИВ И 1 ГОДИНА ВЪВ ВАРНА

Съвсем наскоро отбелязахме един много специален за нас ден, а именно “раждането” на една сбъдната мечта - място, където не просто да учим, а да се вдъхновяваме един друг, да се забавляваме и да преоткриваме себе си. Място, което да ни помогне да създадем едно задружно “езиково семейство” без бивши и настоящи членове, в което всеки да се чувства винаги добре дошъл. Вече цели 8 ГОДИНИ това е реалност, а ние сме повече от щастливи да се похвалим с най-усмихнатите и слънчеви езикови ентусиасти!

Преди година се похвалихме, че прекрасната ни морска столица най-накрая ще може да се наслади на магията, наречена HOME. Към днешна дата можем с удоволствие да допълним, че не само спазихме всичките си обещания, но и сме тройно по-мотивирани да ги надскочим! Нашият “малчуган” във Варна отпразнува 1-вия си рожден ден и вече стремглаво “прохожда” към нови висини! Уютното ни местенце с гледка към античните римски терми, което е само на 5 минути пешеходно разстояние от "любимото синьо" се радва на нестихващ интерес, както към разнообразието ни от курсове, така и към социалните събития в китното ни дворче. Започнахме ударно с най-свежото "откриващо" парти, продължихме със запазената ни марка разчупени индивидуални и групови курсове, допълнихме ги с куиз вечери и най-важното: не една, а много "щипки" любов и желание за развитие! За една година успяхме да подберем най-добрите специалисти по АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ, ИСПАНСКИ и ИТАЛИАНСКИ в района, които с лекота станаха част от голямото ни езиково семейство.

В Пловдив пък кабинетите ни вече отесняват, тъй като желаещите да подобрят езиковите си умения се увеличават със скоростта на светлината и успешно осъществяват целта си да проговорят езика, който винаги са искали, да се подготвят за кандидат-студентски изпити и изпити за сертификат, да се запознаят с нови хора и да разберат, че ученето може да бъде едно забавно и незабравимо преживяване! Есенните ни групи стремглаво напредват с ученето, а изчакващите за нов курс са вече нетърпеливи да започнат. А защо ти да не бъдеш следващия?

Благодарим на всички за стотиците пожелания, вие сте причината за нашата нестихваща мотивация и стремеж към нови върхове!