Selected Image
11 март 2024 г.

ПРОЛЕТНИ ЕЗИКОВИ СЪБИТИЯ В ПЛОВДИВ И ВАРНА


Език се учи наистина успешно единствено когато той се практикува възможно най-често: чрез четене на книги, гледане на филми или видеоклипове, слушане на подкасти и т.н. “Къде и с кого да разговарям обаче?” - този въпрос се задава често от курсистите и ние не можем да отречем, че една идея по-трудно в ежедневието се намират възможности за разговорна практика. Точно затова на 22.03 в Пловдив и 12.04 във Варна ще се проведат езикови вечери на английски с много забавления и възможност за разговорна практика.  


Събитията са напълно безплатни и неангажиращи, и там курсистите имат възможност да се запознаят с нови хора, да “развържат езика” и да превъзмогнат притеснението от разговор на чужд език.  Прекрасният ни екип е изготвил специален пролетен куиз на английски език, в който участниците да премерят сили и познания в различни сфери - история, култура, музика, спорт, кино и т.н.


Заниманията са специално адаптирани, за да бъдат интересни както за начинаещи в езика, така и за по-напреднали. Няма и възрастово ограничение, а участниците могат да доведат със себе си и приятели, с които да се чувстват още по-комфортно. 


Вдъхновени от слънчевото време и предстоящите топли дни, ще проведем събитията навън в специално обособените за това кътчета в Пловдив и Варна, защото за нас надграждането на знания задължително върви с истински забавни и щастливи моменти за всички, които обичат същото като нас! ☺️


Очаквайте:

✅Тематичен езиков куиз, в който да блеснете със знания;

✅Забавни игри, в които да развихрите въображението си;

🥂Вкусотии и питие за загряване и раздвижване на ума;

✌️Готини участници, с които да сформирате отбор и да се забавлявате на макс;

📍 НУЖНИ са само базови познания по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е само доброто настроение!

🌼🌼🌼Ако Ви е слънчево, пролетно, весело и жадно за нови емоции, не се колебайте, да се свържете с нас, за да заявите своето участие!