Selected Image
23 май 2024 г.

Заминавам за чужбина след няколко месеца - ще ми стигнат ли, за да подобря езика си?

Често се свързват с нас хора, на които им предстои заминаване за чужбина и трябва спешно да надградят знанията си или пък да започнат от нулата, за да могат да се справят с предизвикателствата в непознатата за тях държава. Макар и да ни се иска да обещаем, че това ще се случи за нула време, истината е, че резултати не се постигат с магическа пръчка, а с много усилия, постоянство и най-вече - с избор на най-подходящия и успешен вариант! 

ЕДНО НИВО в езика при нас се надгражда за около три месеца в група, съответно ако желаете да надградите повече от едно, трябва да имате предвид, че това ще отнеме повече от просто няколко месеца. АКО не разполагате с толкова време, по-подходящия за Вас вариант е да се насочите към индивидуално обучение, в което ще се обърне внимание специално на Вашите знания и пропуски, и ще се работи с Вашето собствено темпо, тоест, ще надграждате толкова бързо, колкото позволяват индивидуалните Ви възможности. Този вариант може значително да скъси времето за надграждане на езика, като самият курс ще бъде толкова часове, колкото са нужни конкретно на Вас за постигане на Вашата собствена цел, а занятията ще бъдат толкова интензивни, колкото Вашите нужди и способности изискват. А как да прецените колко точно? Нашите специалисти ще предложат възможно най-оптималния за Вас вариант, след като се запознаят с нивото на знанията Ви и желаните от Вас цели.

Възможни са и комбинирани варианти, в които да започнете присъствено с група, а след това да продължите обучението си онлайн в индивидуална форма след като вече сте в чуждоезична обстановка, за да Ви помогне преподавателя с предизвикателствата, които ще срещнете там. За да обобщим какво може да очаквате от един индивидуален езиков курс - ако имате базови знания и базова лексика, за около месец - месец и половина, заедно можем да надградим нивото до степен, в която без проблем да се справите в магазина, на летището, в хотела и т.н. Ако езикът Ви трябва за работа обаче, подгответе си минимум три месеца и много свободно време, което да запълните с интензивно надграждане на знанията. 

ЕДНО е сигурно, език не се научава за месец, особено от нулата, но и не само, затова, за да бъдем максимално полезни и преживяването да бъде възможно най-малко стресиращо, е нужно да започнете възможно най-рано. Но дори и да сте закъснели вече, ние сме на линия да Ви съпроводим възможно най-лесно и бързо по пътя към придобиване на нови знания и постигане на поставените цели.